• Standaard header

Projectleider Electrics

Als projectleider electrics op de afdeling Mechanical engineering stuur jij uitdagende elektrotechnische projecten aan. Samen met de werkvoorbereiders en tekenaars werk je aan de elektrotechnische invulling van het jacht. In de hoogste divisie van de jachtbouw neemt de omvang en complexiteit van elektronische componenten snel toe. Een bioscoopscherm geïntegreerd in het dek? Een complete dance club aan boord? Iedere jacht is uniek. Als een klant het kan dromen, kun jij het maken. In alles hanteer je de hoogste kwaliteitsnormen. Met jouw team zorg je ervoor dat de afdelingen Production en Purchase optimaal zijn voorbereid op de bouw van het jacht. Door ze tijdig van de juiste informatie en werktekeningen te voorzien. Door op de ontwerpen op tijd goedkeuring te krijgen van alle instanties. En door te zorgen dat leveranciers volgens specificatie en planning materialen en systemen aanleveren. Jij overziet het complete project, bewaakt nauwgezet planning en budget en waarborgt een soepele voortgang. Dat geeft je voldoening.

Waar ga je werken?

Mechanical engineering is een van drie Engineering-afdelingen. De andere twee zijn Shipbuilding engineering, verantwoordelijk voor de cascobouw, en Interior engineering, verantwoordelijk voor het interieur.
Bij Mechnical engineering werk je niet aan één onderdeel van het jacht, maar aan het complete technische ontwerp. Bovendien blijf je tijdens het volledige proces, van tekening tot aan de overdacht aan de crew, bij de realisatie betrokken.  De productiehallen liggen pal naast je werkplek, dus je ziet gelijk van dichtbij hoe jouw ideeën werkelijkheid worden. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Wie zoeken we?

Je bent ambitieus en wilt als engineer het beste in jezelf naar boven halen. Je hebt passie voor techniek en bent in je element als je voor complexe technologische uitdagingen staat. Je bent leergierig en vult je brede elektrotechnische kennis graag aan met specialistische knowhow. Je hebt een sterk analytisch en zelfsturend vermogen en weet goed structuur aan te brengen in je werkzaamheden. Je bent een teamplayer: communicatief en sociaal vaardig, met coachende kwaliteiten. Daarbij sta je ook stevig in je schoenen. Je bent stressbestendig en bewaart altijd overzicht.

Opleiding en ervaring:

 •     Een HBO-opleiding gericht op Elektrotechniek/Elektronica, aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring.
 •     Of een MBO-opleiding gericht op Elektrotechniek/Elektronica, aangevuld met 5 jaar relevante werkervaring.
 •     Ervaring in het leiden van elektrotechnische projecten.
 •     Kennis en vaardigheden in projectmanagement, beleidsuitvoering, planning en controle.
 •     Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 •     Ervaring in de jachtbouw is een pre.

Vacancies

 • Site Material Controller

  Responsibility Co-ordinate material orders and prepare shipments for de...

  Read more
 • Buyer

  We are currently looking for an experienced Buyer with strong negotiation and...

  Read more
More vacancies
 • Secondment

  Secondment

  Technical Specialists with BSc and/or MSc Degree for Engineering projects

  Read more
 • Recruitment

  Recruitment

  Recruitment is the process of screening, and selecting qualified people for a job at an organization or company.

  Read more
 • Additional Services

  Additional Services

  Additional Services Maula Consultancy Services (MCS) has won the trust of the clients in The Netherlands and within the EU

  Read more